Provence : škola provensálské kuchyně : tajemství surovin a receptů jižní Francie /
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského strav...
Hlavní autor: | Gedda, Gui |
---|---|
Další autoři: | Moine, Marie-Pierre, Eisenmannová, Dagmar, 1954- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Francouzsky |
Vydáno: |
[Praha] :
Slovart,
2021
|
Vydání: | Třetí české vydání |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!