Provence : škola provensálské kuchyně : tajemství surovin a receptů jižní Francie /
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského strav...
Hlavní autor: | Gedda, Gui |
---|---|
Další autoři: | Moine, Marie-Pierre, Eisenmannová, Dagmar, 1954- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Francouzsky |
Vydáno: |
[Praha] :
Slovart,
2021
|
Vydání: | Třetí české vydání |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Jindřichovice
Signatura: |
VF 641.5/.8 |
---|---|
Jednotka 315700375635 | Dostupné |