Provence : škola provensálské kuchyně : tajemství surovin a receptů jižní Francie /
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského strav...
Hlavní autor: | Gedda, Gui |
---|---|
Další autoři: | Moine, Marie-Pierre, Eisenmannová, Dagmar, 1954- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Francouzsky |
Vydáno: |
[Praha] :
Slovart,
2021
|
Vydání: | Třetí české vydání |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 02559cam a2200457 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 189672 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 20211214093649.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 211104s2021 xr a g 001 0 cze d | ||
015 | |a cnb003377137 | ||
020 | |a 9788027603343 |q (vázáno) | ||
040 | |a CBA001 |b cze |e rda | ||
041 | 1 | |a cze |a fre |h eng | |
044 | |a xr | ||
080 | |a 641.5/.8 | ||
100 | 1 | |a Gedda, Gui |7 xx0110340 |4 aut |9 602141 | |
240 | 1 | 0 | |a Provence cookery school. |l Česky |
245 | 1 | 0 | |a Provence : |b škola provensálské kuchyně : tajemství surovin a receptů jižní Francie / |c Gui Gedda a Marie-Pierre Moineová |
246 | 3 | 0 | |a Škola provensálské kuchyně |
250 | |a Třetí české vydání | ||
264 | 1 | |a [Praha] : |b Slovart, |c 2021 | |
300 | |a 352 stran : |b barevné ilustrace ; |c 25 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
336 | |a statický obraz |b sti |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a Přeloženo z angličtiny | ||
500 | |a Překlad: Dagmar Eisenmannová | ||
500 | |a Obsahuje rejstřík | ||
520 | |a Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně. | ||
546 | |a Část. francouzský text, francouzsko-český slovník | ||
650 | 0 | 7 | |a francouzská jídla |7 ph114588 |2 czenas |9 176615 |
651 | 7 | |a Provence (Francie) |7 ge130535 |9 190534 | |
655 | 7 | |a kuchařské recepty |7 fd132687 |2 czenas |9 192032 | |
700 | 1 | |a Moine, Marie-Pierre |7 xx0110341 |4 aut |9 602142 | |
700 | 1 | |a Eisenmannová, Dagmar, |d 1954- |7 jn19981000956 |4 trl |9 110731 | |
910 | |a SOG001 | ||
942 | |2 ddc |c KN | ||
999 | |d 189672 | ||
993 | |0 0 |1 315700375635 |2 ddc |4 0 |6 VF_641_500000000000000__8 |7 0 |9 349286 |a 342.00 |b 0 |c 372668 |d 2021-12-14 |e 0 |f SKJ |g VF 641.5/.8 |h 499.00 |i Team Business |l VF |r 2022-12-06 |t 5 |w 2021-12-14 |x 133/2021 |y KN |