Převratné kvašení : kombucha, kefír, miso... : 70 receptů vždy po ruce /

Zdravotní výhody kvašených potravin jsou známé již dlouho. Pokud nevrtíte hlavou při pomyšlení, že byste pod svou střechou poskytli domov tisícům maličkých podnájemníků v podobě bakterií mléčného kvašení, je toto kniha přesně pro vás. Fermentovaná zelenina, nápoje, mléčné výrobky a dokonce i maso –...

Celý popis

Hlavní autor: Bureau, Sébastien, 1985-
Další autoři: Côté, David, 1982-, Jovanovičová, Hana, 1951-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Euromedia Group, 2021
Vydání: Vydání první
Edice: Esence
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 02326cam a2200469 i 4500
001 190114
003 CZ PrNK
005 20220218115059.0
007 ta
008 211217s2021 xr a e f 001 0 cze d
015 |a cnb003343169 
020 |a 9788024276557  |q (brožováno) :  |c Kč 399,00 
040 |a OSA001  |b cze  |d BOA001  |e rda 
041 1 |a cze  |h fre 
044 |a xr 
080 |a 641.5/.8 
100 1 |a Bureau, Sébastien,  |d 1985-  |7 xx0268194  |4 aut  |9 930838 
240 1 0 |a Révolution fermentation.  |l Česky 
245 1 0 |a Převratné kvašení :  |b kombucha, kefír, miso... : 70 receptů vždy po ruce /  |c Sébastien Bureau a David Côté ; z francouzského originálu La révolution fermentation ... přeložila Hana Jovanovičová 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Euromedia Group,  |c 2021 
300 |a 199 stran :  |b barevné ilustrace ;  |c 27 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Esence 
520 |a Zdravotní výhody kvašených potravin jsou známé již dlouho. Pokud nevrtíte hlavou při pomyšlení, že byste pod svou střechou poskytli domov tisícům maličkých podnájemníků v podobě bakterií mléčného kvašení, je toto kniha přesně pro vás. Fermentovaná zelenina, nápoje, mléčné výrobky a dokonce i maso – to vše si můžete bezpečně připravit i doma, jen s minimem pomůcek a námahy. Kvašení je dobrodružství, nebojte se na něj vydat!  
650 0 7 |a fermentace  |7 ph135618  |2 czenas  |9 193781 
650 0 7 |a fermentované potraviny  |7 ph861144  |2 czenas  |9 902912 
650 0 7 |a jídla  |7 ph114847  |2 czenas  |9 176866 
650 0 7 |a nápoje  |7 ph115502  |2 czenas  |9 177495 
650 0 7 |a racionální výživa  |7 ph124968  |2 czenas  |9 185759 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas  |9 192177 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas  |9 192032 
700 1 |a Côté, David,  |d 1982-  |7 xx0268354  |4 aut 
700 1 |a Jovanovičová, Hana,  |d 1951-  |7 xx0037169  |4 trl 
830 0 |a Esence 
910 |a SOG001 
942 |2 ddc  |c KN 
999 |d 190114 
993 |0 0  |1 315700379982  |2 ddc  |4 0  |6 VF_641_500000000000000__8  |7 0  |9 349988  |a 277.00  |b 0  |c 373140  |d 2021-12-30  |e 0  |f VF  |g VF 641.5/.8  |h 399.00  |i Team Business  |l VF  |r 2023-11-23  |t 5  |w 2021-12-30  |x 165/2021  |y KN