Převratné kvašení : kombucha, kefír, miso... : 70 receptů vždy po ruce /

Zdravotní výhody kvašených potravin jsou známé již dlouho. Pokud nevrtíte hlavou při pomyšlení, že byste pod svou střechou poskytli domov tisícům maličkých podnájemníků v podobě bakterií mléčného kvašení, je toto kniha přesně pro vás. Fermentovaná zelenina, nápoje, mléčné výrobky a dokonce i maso –...

Celý popis

Hlavní autor: Bureau, Sébastien, 1985-
Další autoři: Côté, David, 1982-, Jovanovičová, Hana, 1951-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Euromedia Group, 2021
Vydání: Vydání první
Edice: Esence
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Výměnný fond

Signatura: VF 641.5/.8
Jednotka 315700379982 Dostupné