Převratné kvašení : kombucha, kefír, miso... : 70 receptů vždy po ruce /
Zdravotní výhody kvašených potravin jsou známé již dlouho. Pokud nevrtíte hlavou při pomyšlení, že byste pod svou střechou poskytli domov tisícům maličkých podnájemníků v podobě bakterií mléčného kvašení, je toto kniha přesně pro vás. Fermentovaná zelenina, nápoje, mléčné výrobky a dokonce i maso –...
Hlavní autor: | Bureau, Sébastien, 1985- |
---|---|
Další autoři: | Côté, David, 1982-, Jovanovičová, Hana, 1951- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Euromedia Group,
2021
|
Vydání: | Vydání první |
Edice: |
Esence
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Výměnný fond
Signatura: |
VF 641.5/.8 |
---|---|
Jednotka 315700379982 | Dostupné |