Domácí sýry /
Návody na výrobu domácích sýrů i se sýrovými recepty. Kuchařka sezamuje s postupem domácí výroby sýrů, jako jsou například brynza, panír, čedar apod. Druhá část obsahuje sýrové recepty pro studenou i teplou kuchyni.
Hlavní autor: | Rubášová, Petra, 1970- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Brno :
CPress,
2018
|
Vydání: | 2. rozšířené vydání |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Návody na výrobu domácích sýrů i se sýrovými recepty. Kuchařka sezamuje s postupem domácí výroby sýrů, jako jsou například brynza, panír, čedar apod. Druhá část obsahuje sýrové recepty pro studenou i teplou kuchyni. |
---|---|
Popis jednotky: |
Obálkový podnázev: návody na výrobu a zajímavé recepty - naše i zahraniční Obsahuje rejstřík |
Fyzický popis: |
159 stran : barevné ilustrace ; 23 cm |
ISBN: |
9788026420026 |