Domácí sýry /
Návody na výrobu domácích sýrů i se sýrovými recepty. Kuchařka sezamuje s postupem domácí výroby sýrů, jako jsou například brynza, panír, čedar apod. Druhá část obsahuje sýrové recepty pro studenou i teplou kuchyni.
Hlavní autor: | Rubášová, Petra, 1970- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Brno :
CPress,
2018
|
Vydání: | 2. rozšířené vydání |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Výměnný fond
Signatura: |
VF 641.5/.8 |
---|---|
Jednotka 315700364595 | Dostupné |