Nová pizza : nová éra světově populárního jídla /
by: Manfredi, Stefano, 1954-
Published: (2018)
Vychytaná pizza : domácí klasická, sicilská a kvásková pizza, calzone a focaccia /
Fotografická publikace receptů z italské kuchyně na přípravu pizz, pizza koláčů, focaccií, muffinů a jiného italského slaného pečiva.Kuchyňské potřeby. Informace o pizze a základní postupy její přípravy. Předpisy základního těsta na pizzu, kváskového těsta a několika bezlepkových těst....
Saved in:
Main Author: | Clark, Maxine, 1955- |
---|---|
Other Authors: | Kneblová, Radka |
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Praha :
Dobrovský s.r.o.,
2017
|
Series: |
Knihy Omega
|
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Nová pizza : nová éra světově populárního jídla /
by: Manfredi, Stefano, 1954-
Published: (2018) -
500 pizzy, chleby a placky : jediná sbírka receptů na přípravu pizzy, chlebů a placek, jakou kdy budete potřebovat /
by: Baugniet, Rebecca
Published: (2009) -
Chleba : praktická příručka o pečení chleba a pečiva /
by: Lewis, Sara
Published: (2010) -
Domácí pekárna 2 : malý zázrak v kuchyni ; 60 osvědčených receptů /
by: Mrázová, Dája
Published: (2006) -
Pečeme a připravujeme moučníky /
Published: (1995)