Restaurant Evropa, aneb, Gurmánský výlet napříč starým kontinentem

Kniha je rozdělena do šesti kapitol podle jednotlivých částí Evropy - najdete v ní recepty ze staré dobré Anglie (roastbeef, fish and chips, typicky anglickou snídani), ale i skotská vejce nebo irský hrnec. Kapitola Pod jižním sluncem nabídnce to nejlepší z Itálie, Španělska a Portugalska, jedna cel...

Celý popis

Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Burda Praha, spol. s r.o., 2017
Edice: Apetit na cestách. Evropa
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Kniha je rozdělena do šesti kapitol podle jednotlivých částí Evropy - najdete v ní recepty ze staré dobré Anglie (roastbeef, fish and chips, typicky anglickou snídani), ale i skotská vejce nebo irský hrnec. Kapitola Pod jižním sluncem nabídnce to nejlepší z Itálie, Španělska a Portugalska, jedna celá kapitola je věnována balkánské nebo skandinávské kuchyni. Do kuchařky jsme zařadili i největší francouzské hity (lotrinský koláč, galetky, hovězí po burgundsku), ale také recepty na belgické wafle nebo švýcarské fondue. Oblíbené pokrmy maďarské, slovenské a rakouské kuchyně pak najdete v kapitole c. a k. nostalgie.
Popis jednotky: Obsahuje rejstřík
Fyzický popis: 168 stran : barevné ilustrace, mapy ; 25 cm
ISBN: 9788087575819