Restaurant Evropa, aneb, Gurmánský výlet napříč starým kontinentem
Kniha je rozdělena do šesti kapitol podle jednotlivých částí Evropy - najdete v ní recepty ze staré dobré Anglie (roastbeef, fish and chips, typicky anglickou snídani), ale i skotská vejce nebo irský hrnec. Kapitola Pod jižním sluncem nabídnce to nejlepší z Itálie, Španělska a Portugalska, jedna cel...
Médium: | Kniha |
---|---|
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Burda Praha, spol. s r.o.,
2017
|
Edice: |
Apetit na cestách. Evropa
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Kniha je rozdělena do šesti kapitol podle jednotlivých částí Evropy - najdete v ní recepty ze staré dobré Anglie (roastbeef, fish and chips, typicky anglickou snídani), ale i skotská vejce nebo irský hrnec. Kapitola Pod jižním sluncem nabídnce to nejlepší z Itálie, Španělska a Portugalska, jedna celá kapitola je věnována balkánské nebo skandinávské kuchyni. Do kuchařky jsme zařadili i největší francouzské hity (lotrinský koláč, galetky, hovězí po burgundsku), ale také recepty na belgické wafle nebo švýcarské fondue. Oblíbené pokrmy maďarské, slovenské a rakouské kuchyně pak najdete v kapitole c. a k. nostalgie. |
---|---|
Popis jednotky: |
Obsahuje rejstřík |
Fyzický popis: |
168 stran : barevné ilustrace, mapy ; 25 cm |
ISBN: |
9788087575819 |