Léto : recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny

Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme – třešně, meruňky, rajčata, cukety… Máme pro vás tipy na jídla, jež pohodlně sníte venku, ale i na pokrmy...

Celý popis

Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Burda Praha, spol. s r.o., [2017]
Edice: Apetit sezona
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Výměnný fond

Signatura: VF 641.5/.8
Jednotka 315700357951 Dostupné
Jednotka 315700388787 Dostupné