Jak se neztratit v kuchyni /
Víte, čím se zbavíte zápachu cibule z rukou, co musíte udělat, abyste při jejím krájení neplakali? Jak správně naporcovat maso, obalit řízky a nepotřísnit celou kuchyni? Na to a další otázky najdete odpovědi v příručce, která začínající hospodyňky nasměruje správným směrem a zkušenějším připomene to...
Hlavní autor: | Porebská, Hana, 1970- |
---|---|
Další autoři: | Chytil, Petr |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Praze :
XYZ,
2012
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Dolní Nivy
Signatura: |
VF 641.5 |
---|---|
Jednotka 315700334157 | Dostupné |