Darebák David a jídlo /
Věděli jste, že mrkev byla původně červená? Jak dlouho trvá soustu, než se dostane z pusy do žaludku? Opravdu vám zkudrnatí vlasy, když budete jíst chlebové kůrky? Knížka nabitá bizarními informacemi i nahodilými maličkostmi je dokonalou příručkou o všem, co jste vždycky chtěli vědět (i o spoustě vě...
Hlavní autor: | Simon, Francesca |
---|---|
Další autoři: | Ross, Tony, 1938-, Kubrichtová, Gisela |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
BB / art,
2014
|
Vydání: | 1. vyd. v českém jazyce |
Edice: |
Darebákova škola
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Věděli jste, že mrkev byla původně červená? Jak dlouho trvá soustu, než se dostane z pusy do žaludku? Opravdu vám zkudrnatí vlasy, když budete jíst chlebové kůrky? Knížka nabitá bizarními informacemi i nahodilými maličkostmi je dokonalou příručkou o všem, co jste vždycky chtěli vědět (i o spoustě věcí, které jste možná vůbec vědět nechtěli) o jídle – ve stylu Darebáka Davida! |
---|---|
Fyzický popis: |
107 s. : il. |
ISBN: |
978-80-7461-472-9 : |