Darebák David a jídlo /

Věděli jste, že mrkev byla původně červená? Jak dlouho trvá soustu, než se dostane z pusy do žaludku? Opravdu vám zkudrnatí vlasy, když budete jíst chlebové kůrky? Knížka nabitá bizarními informacemi i nahodilými maličkostmi je dokonalou příručkou o všem, co jste vždycky chtěli vědět (i o spoustě vě...

Celý popis

Hlavní autor: Simon, Francesca
Další autoři: Ross, Tony, 1938-, Kubrichtová, Gisela
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : BB / art, 2014
Vydání: 1. vyd. v českém jazyce
Edice: Darebákova škola
Témata:
B
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Věděli jste, že mrkev byla původně červená? Jak dlouho trvá soustu, než se dostane z pusy do žaludku? Opravdu vám zkudrnatí vlasy, když budete jíst chlebové kůrky? Knížka nabitá bizarními informacemi i nahodilými maličkostmi je dokonalou příručkou o všem, co jste vždycky chtěli vědět (i o spoustě věcí, které jste možná vůbec vědět nechtěli) o jídle – ve stylu Darebáka Davida!
Fyzický popis: 107 s. : il.
ISBN: 978-80-7461-472-9 :