Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila /

Ředitel přední kuchařské školy u nás, Pražského kulinářského institutu, Roman Vaněk, je autorem několika kuchařek a gastronomických knih. Jednou z nich je publikace Poklady klasické české kuchyně - moderně zpracovaný průvodce českou jídelní klasikou. Spolu se šéfkuchaři Prakulu (bývalým i současným)...

Celý popis

Hlavní autor: Vaněk, Roman, 1969 leden 11.-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Prakul Production, 2012
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Výměnný fond

Signatura: VF 641.5
Jednotka 315700333037 Dostupné