Remoska v moderní i babiččině kuchyni /
Recepty na jídla připravená v remosce, z masa i zeleniny, moučníky, chleba. Pokrm pro celou rodinu připravený v jedné nádobě s nižší spotřebou energie.
Hlavní autor: | Doležalová, Alena, 1958- |
---|---|
Další autoři: | Doležal, Vladimír, 1952- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
České Budějovice :
Dona,
2022
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Výměnný fond
Signatura: |
VF 641.5/.8 |
---|---|
Jednotka 315700390015 | Dostupné |