Divočák : recepty z kančího masa /

Kuchařské recepty z kančího masa na přípravu jednoduchých i slavnostnějších pokrmů, tradičních jídel od babiček i novější pojetí úpravy masa. Všechny recepty jsou označeny stupněm obtížnosti od 1 do 3.

Hlavní autor: Axell, Mikael, 1979-
Další autoři: Ernsth, Frida, 1981-, Wettainen, Stefan, 1968-, Kavinová, Alice
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Vašut, 2022
Vydání: České vydání první
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Výměnný fond

Signatura: VF 641.5/.8
Jednotka 315700389973 Dostupné