Divočák : recepty z kančího masa /
Kuchařské recepty z kančího masa na přípravu jednoduchých i slavnostnějších pokrmů, tradičních jídel od babiček i novější pojetí úpravy masa. Všechny recepty jsou označeny stupněm obtížnosti od 1 do 3.
Hlavní autor: | Axell, Mikael, 1979- |
---|---|
Další autoři: | Ernsth, Frida, 1981-, Wettainen, Stefan, 1968-, Kavinová, Alice |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Vašut,
2022
|
Vydání: | České vydání první |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Výměnný fond
Signatura: |
VF 641.5/.8 |
---|---|
Jednotka 315700389973 | Dostupné |