Jednoduché recepty s kváskem /

Těsto na pravý chléb se připravuje s kváskem, i když je to časově náročnější, než kdybychom pracovali s droždím. Je důležité správně si naplánovat čas mezi kváskováním, mísením a pečením. Chléb a pečivo z kváskového těsta má lehčí strukturu a i po několika dnech jeho kvalita zůstává stejná, není cít...

Full description

Main Author: Liptai, Zoltán, 1976-
Other Authors: Ruff, István, Mudráková, Zita, 1949-
Format: Book
Language: Česky
Published: [Nesvady] : Foni book, 2021
Edition: První vydání
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Stříbrná

Call Number: VF 641.5/.8
Copy 315700385115 Available