Bible domácího pečení /

Předpisy, rady a pracovní postupy na přípravu různých druhů pečiva, bagelů, pizzy, preclíků, ciabatty, chleba toustového, žitného, tradičního, briošek, bábovek ad.

Hlavní autor: Beranbaum, Rose Levy, 1944-
Korporativní autor: Gentl & Hyers (umělecká skupina)
Další autoři: Witschonke, Alan, 1953-, Brabcová, Blanka
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Euromedia Group, 2021
Vydání: Vydání třetí
Edice: Esence
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Výměnný fond

Signatura: VF 641.5/.8
Jednotka 315700385108 Dostupné