Bible domácího pečení /
Předpisy, rady a pracovní postupy na přípravu různých druhů pečiva, bagelů, pizzy, preclíků, ciabatty, chleba toustového, žitného, tradičního, briošek, bábovek ad.
Hlavní autor: | Beranbaum, Rose Levy, 1944- |
---|---|
Korporativní autor: | Gentl & Hyers (umělecká skupina) |
Další autoři: | Witschonke, Alan, 1953-, Brabcová, Blanka |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Euromedia Group,
2021
|
Vydání: | Vydání třetí |
Edice: |
Esence
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Výměnný fond
Signatura: |
VF 641.5/.8 |
---|---|
Jednotka 315700385108 | Dostupné |