99 národních specialit sovětské kuchyně /
Autor předkládá soubor 99 předpisů na teplá jídla z kuchyně jednotlivých sovětských republik, jež oživuje humorným vyprávěním. Kromě receptů na speciality z ryb a různých druhů masa uvádí i předpisy na bezmasá jídla a pokrmyzdrůbeže.
Hlavní autor: | Švandrlík, Miloslav, 1932-2009 |
---|---|
Další autoři: | Vlčková, Alena, 1942-2011 |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Lidové nakladatelství,
1981
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: |
Klub přátel sovět. lit.
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Kaceřov
Signatura: |
KAC 641.5/.8 |
---|---|
Jednotka 439590002792 | Dostupné |
Jednotka 439590003056 | Dostupné |