99 národních specialit sovětské kuchyně /

Autor předkládá soubor 99 předpisů na teplá jídla z kuchyně jednotlivých sovětských republik, jež oživuje humorným vyprávěním. Kromě receptů na speciality z ryb a různých druhů masa uvádí i předpisy na bezmasá jídla a pokrmyzdrůbeže.

Hlavní autor: Švandrlík, Miloslav, 1932-2009
Další autoři: Vlčková, Alena, 1942-2011
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Lidové nakladatelství, 1981
Vydání: 1. vyd.
Edice: Klub přátel sovět. lit.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Kaceřov

Signatura: KAC 641.5/.8
Jednotka 439590002792 Dostupné
Jednotka 439590003056 Dostupné